- 1 brocoli ( morcov, conopida)
- spätzle sau paste
Pentru sos:
- 1 pahar lapte
- 250 ml smantana pentru gatit
- 2-3 lingurite amidon
- cub knorr
- daca doresti supa de pui
- sare
- cascaval ras
Brocoli, morcovul si conopida se spala, se curata, se imparte in bucatele mici si se pune la inabusit in apa cu sare aproximativ 10 minute. Se pregatesc spätzlele sau pastele, se fierb in apa cu sare sau daca avem in supa de pui.
Dupa ce legumele s-au fiert, le strecuram foarte bine, le punem intr-un vas care rezista la temperaturi ridicate, punem pastele deasupra amestecam legumele cu ele, dupa care pregatim sosul.
Sosul se face cu smantana pentru gatit/frisca lichida, 2-3 lingurite cu amidon pe care il dizolvam in lapte, se poate adauga si putin din supa in care am fiert brocoli si pastele adaugam jumatate dintr-un cub de la knorr si sare dupa gust.
Dupa ce sosul s-a fiert si ingrosat adaugam cascavalul ras.
Sosul se pune peste brocoli si paste, se presereaza cascavalul uniform si se pune pentru 10
minute la cuptor.
Se serveste cu peste si optional cu un suc natural.
Aceasta mancare se potriveste perfect cu un suc natural facut din fructe si legume
Smoothie/ Suc detox /VERDE SI SANATOS
1 mar
o mana de salata verde sau mixta
jumatate dintr-un castravete
30 ml suc de mere/ apa
Se spala ingredientele, marul se curata de cotor, se taie cubulete mici impreuna cu castravetele si se adauga sucul de mere sau apa. Se mixeaza la blender.
0 comments :
Trimiteți un comentariu