Reţete culinare
româneşti şi internaţionale
Acasa » » Cartofi cu pulpe de pui la cuptor

Cartofi cu pulpe de pui la cuptor

Written By Ambrosia on marți, 3 noiembrie 2015 | 11/03/2015


Iata o reteta de mancare care se prepara fara sa folosesti ulei. Cartofii se vor rumenii in sucul propriu lasat de pulpele de pui.
Cat de usor se prepara totul afla aici. Ai nevoie de:
  • cartofi
  • pulpe de pui
  • sare
  • boia / condiment pentru carne de pui

Cuptorul se preincalzeste si intre timp te vei ocupa de pulpele de pui.
Pulpele de pui se spala, se tamponeaza cu servetele de hartie pentru a extrage apa. Dupa care se condimenteaza cu sare si boia.
Se pun pulpele la cuptor (200 grade °C) pentru 20 de minute, dupa care se intorc pe partea cealalta pentru inca 20 de minute. Intre timp se pregatesc cartofii, se spala si se curata de coaja. Se taie rondele. Dupa cele 40 de minute se scot pulpele afara, se adauga cartofii si pulpele se pun deasupra cartofiilor. Se lasa aproximativ 15 minute la cuptor, dupa care se scot pulpele de pui se amesteca si sareaza cartofii dupa gust. Se pun pulpele de pui din nou peste cartofi si se lasa fara capac inca 10-15 minute pana ce cartofii devin fragezi, iar pulpele se vor rumenii.

Aceasta mancare se potriveste perfect cu un suc natural facut din fructe si legume.

Smoothie/ Suc detox /VERDE SI SANATOS



  •  1 mar

  •  o mana de salata verde sau mixta

  •  jumatate dintr-un castravete

  •  30 ml suc de mere/ apa

    Se spala ingredientele, marul se curata de cotor, se taie cubulete mici impreuna cu castravetele si se adauga sucul de mere sau apa. Se mixeaza la blender.


Este un suc pe care il fac folosind blenderul. Este foarte usor de facut si te energizeaza.

SHARE

0 comments :

Trimiteți un comentariu