Reţete culinare
româneşti şi internaţionale
Acasa » » Desert la pahar cu crema de portocale

Desert la pahar cu crema de portocale

Written By Ambrosia on duminică, 1 noiembrie 2015 | 11/01/2015


Rapid, sanatos si gustos!
  • 250 g branza- quark
  • 150-200 g frisca lichida
  • indulcitor/ miere dupa gust
  • coaja de portocala confiata
  • suc de portocala
  • gelatina
Branza cu frisca lichida se amesteca foarte bine pana devine o crema, se adauga coaja de portocala si indulcitorul dupa gust.
Pe fundul paharului se pune putin suc de portocala, dupa care cu o lingura se adauga pe rand crema de portocale.
Se prepara gelatina impreuna cu sucul de portocale conform instructiunilor de pe plic. La sfarsit se pune gelatina deasupra cremei de portocale.

Eu am folosit gelatina incolora care se prepara la rece.


Desertul se tine la frigider.
SHARE

0 comments :

Trimiteți un comentariu