Reţete culinare
româneşti şi internaţionale
Acasa » , » Cartofi acordeon la cuptor

Cartofi acordeon la cuptor

Written By Ambrosia on sâmbătă, 29 noiembrie 2014 | 11/29/2014

Cartofi acordeon la cuptor



Ingrediente

  • 4 cartofi
  • 100 g sunca
  • 100 g cascaval
  • piper, sare
  • ulei de masline
  • 3 catei de usturoi

Cartofii curatati se taie felii in forma de acordeon. Intre feliile de cartofi se introduce sunca si cascaval. Se pun cartofii intr-o tava cu hartie de copt. Uleiul de masline se amesteca cu usturoiul zdrobit+sare+piper. Se ung cartofii cu acest amestec si se introduce tava la cuptor acoperita cu folie de aluminiu (aproximativ 25 minute). La sfarsit se presareaza cascaval si se mai lasa 5 minute la cuptor fara folia de aluminu.

Pofta buna!

SHARE

0 comments :

Trimiteți un comentariu