Reţete culinare
româneşti şi internaţionale
Acasa » » Pui cu morcovi caramelizati

Pui cu morcovi caramelizati

Written By Ambrosia on sâmbătă, 29 noiembrie 2014 | 11/29/2014


Pui cu morcovi caramelizati





Ingrediente

4 pulpe pui
  ulei de masline
cimbru
busuioc
oregano
piper negru/alb
sare
    patrunjel
 *
4 morcovi
miere
unt
piper
sare
 optional 100 ml vin alb sec


Intr-un vas puneti uleiul de masline, sarea, piperul, ierburile aromatice si pulpele de pui.Lasati la marinat in frigider o ora .Introduceti bucatile de pui in cuptor si coacetile pana devin crocante.
Morcovii taiati rondele, se fierb in apa cu sare aproximativ 10 minute.Puneti untul in tigaie impreuna cu morcovii pentru 5 minute(optional se adauga si vinul sec).Adaugati mierea, sarea si piperul.Ii dam la cuptor impreuna cu pulpele timp de 5 minute.



SHARE

0 comments :

Trimiteți un comentariu