Reţete culinare
româneşti şi internaţionale
Acasa » » Pui cu piure cremos

Pui cu piure cremos

Written By Ambrosia on duminică, 30 noiembrie 2014 | 11/30/2014

o mica placere

Pui cu piure cremos


4 bucati de pui
150 g mazare galbena
100 g naut
50 g orez
2 morcovi
1 ceapa 
1 gulie
1 radacina pastarnac 
1 radacina patrunjel
2 catei usturoi
 marar
 sare, piper
1 canita suc de rosii
optional ulei de masline


 Puiul se unge cu ulei, se condimenteaza cu piper,sare si se prajeste la cuptor pana se rumeneste.
Mazarea galbena+orezul+nautul+morcovii+radacina de pastarnac+radacina de patrunjel+ceapa+gulia se fierb inabusit in apa cu sare aproximativ 15-20 minute.
Se paseaza cu blender-ul pana devine un piure cremos.Se adauga piper,sucul de rosii, usturoiul pasat si mararul -optional se pune ulei de masline deasupra.

SHARE

0 comments :

Trimiteți un comentariu