Reţete culinare
româneşti şi internaţionale
Acasa » » Pizza de casa Salami

Pizza de casa Salami

Written By Ambrosia on duminică, 30 noiembrie 2014 | 11/30/2014

Pizza de casa Salami
Ingrediente

450-500 g faina
200-250 ml apa calduta
200 ml rosii pasate
100 g cascaval
150 salam
150 g ciuperci
 50 g masline
50 g rosii cubulete 
25 g carnat
30 g drojdie
3 linguri ulei
1 lingura zahar
sare
Se face maiaua din 2 linguri faina+ 2 linguri apa+drojdie si se lasa la cresut.

Intr-un vas se amesteca  faina+maiaua+uleiul+sarea+zaharul.Se toarna treptat apa

si se framanta pana cand se desprinde de mana. Se pune la crescut aproximativ 30 minute intr-un vas uns cu ulei.

Se imparte aluatul in doua.Se intinde o foaie de aluat nu foarte subtire pe care o ungem cu rosiile pasate.
Asezam aluatul pe foaia de copt unsa cu unt si dam la cuptor aproximativ 10 minute.Scoatem aluatul si adaugam celalante ingrediente cascavalul+salamul+ciuperciile+maslinele+rosiile+

carnatul.Dam la cuptor inca 20 minute.
                                  Pofta buna!


SHARE

0 comments :

Trimiteți un comentariu