RO&DE
RO
Stelute cu scortisoara
3 albusuri
un varf de sare
150g zahar pudra
1 zahar vanilat
o lingura scortisoara
325 g nuca macinata
albusurile+sarea+zaharul pudra se bat spuma(se pune din spuma 4 linguri deoparte, pentru ornarea stelutelor)
In spuma batuta incorporam zaharul vanilat+scortisoara +nuca.Intindem aluatul pe blatul presarat cu zahar pudra si decupam stelutele.Le punem pe foaia de copt si le ungem cu spuma din albus si zahar.Dam la cuptor aproximativ 30 de minute.
DE
Zimtsterne
3 Eiklar
1 Pr Salz
150 g Puderzucker
Steif schlagen,4 El abnehmen
1 Vanillezucker
1 Tl Zimt
325 g Nüsse
Alles vorsichtig unterheben,1/2 dick auf Puderzucker ausrollen,Sterne ausstechen,auf ein mit Backpapier belegtes Backblech setzen,mit Eiklar-Zucker-Masse bestreichen, 30 Minuten backen
0 comments :
Trimiteți un comentariu