Ingrediente:
200 g faina
100 g ciocolata neagra
125 g unt
125 g zahar
1 ou
sare un varf de cutit
coaja de la o portocala
o lingurita praf de copt
Glazura:
100 g zahar pudra
2-3 linguri zeama de la o portocala
Se rade ciocolata, pe razatoarea mare.
Se framanta untul impreuna cu zaharul, sarea, oul si coaja rasa de la o portocala ( portocala sa fie spalata inainte de a o da prin razatoare ).
Se cerne faina impreuna cu praful de copt deasupra compozitiei si se adauga ciocolata.Se framanta aluatul, dupa care se modeleaza sub forma de bila, se pune in folie de aluminiu si se tine la frigider aproximativ 1-2 ore.
Se cerne faina impreuna cu praful de copt deasupra compozitiei si se adauga ciocolata.Se framanta aluatul, dupa care se modeleaza sub forma de bila, se pune in folie de aluminiu si se tine la frigider aproximativ 1-2 ore.
Se intinde aluatul (5 mm grosime ) si se decupeaza in formele dorite. Se pun pe foaia de copt si se da la cuptorul incins ( 200 grade ) 8-10 minute.
Dupa ce fursecurile s-au racit,le dam cu glazura de portocale.
( se cerne zaharul pudra intr-un vas, pe care il amestecam cu sucul de la portocala )
Dupa ce fursecurile s-au racit,le dam cu glazura de portocale.
( se cerne zaharul pudra intr-un vas, pe care il amestecam cu sucul de la portocala )
0 comments :
Trimiteți un comentariu