Ingredientele folosite
pentru blat:
- 60 g biscuiti pisati
- 6 oua
- 160 g fructoza
- 200 g miez de nuca marunt
- 10 g pudra de cacao
- 2 lingurite praf de copt
pentru umplutura:
- 80 ml compot de cirese
- 700 g cirese din compot
- 250 ml frisca
- indulcitor lichid
- cacao pentru ornat
In primul rand se pregatesc ingredientele. Biscuitii si miezul de nuca se marunteste. Ouale se bat impreuna cu fructoza, se adauga usor nuca maruntita, biscuitii, praful de cacao si praful de copt. Dupa ce am amestecat foarte bine ingredientele, punem uniform aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Coaceti in cuptorul preincalzit aproximativ 45 Minute. Scoateti si lasati sa se raceasca. Scurgeti ciresele intr-o strecuratoare, absorbiti sucul dupa care punetile uniform deasupra blatului. Frisca se bate, punem putin din indulcitorul lichid dupa care o uniformizam deasupra blatului. La sfarsit, pudram cu cacao. Prajitura se tine la rece.
0 comments :
Trimiteți un comentariu