Reţete culinare
româneşti şi internaţionale
Acasa » » Snitzel cu piure de cartofi, broccoli&bacon

Snitzel cu piure de cartofi, broccoli&bacon

Written By Ambrosia on marți, 6 octombrie 2015 | 10/06/2015

Pentru a avea un tranzit intestinal excelent asociati alimentele corect. Va poate ajuta sa slabiti! Incercati sa asociati carnea cu broccoli, salata sau cu varza proaspata.

Ingrediente
Snitzel 
  • piept de pui
  • faina
  • ou
  • ulei
  • sare , piper

 Pieptul de pui se pregateste astfel: se bate si se condimenteaza cu sare si piper, se da prin faina si ou dupa care se prajeste in ulei incins.

Piure de cartofi
  • cartofi
  • lapte
  • unt
  • sare

Cartofii trebuie spalati, curatati si taiati cubulete, dupa care se pun la fiert in apa cu sare.Dupa ce s-au fiert cartofii, se piseaza si se adauga unt, lapte si sare dupa gust.



Broccoli & bacon
  • broccoli
  • cub pui knorr
  • sare
  • bacon

Broccoli se spala, se curata, se imparte in bucatele mici si se pune la inabusit in apa cu sare si cu jumatate dintr-un cub de la knorr pentru aproximativ 10 minute.

Baconul se taie in bucati si se prajeste putin.

 

Sosul vanatoresc este cumparat.
Este o reteta perfecta pentru o cina rapida si gustoasa in familie.

 

 


SHARE

0 comments :

Trimiteți un comentariu