Reţete culinare
româneşti şi internaţionale
Acasa » » Desert la pahar cu crema de branza si mure

Desert la pahar cu crema de branza si mure

Written By Ambrosia on luni, 2 noiembrie 2015 | 11/02/2015

Rapid, sanatos si gustos!
  • 250 g branza- quark
  • 150-200 g frisca lichida
  • mure 
  • suc de mure
  • suc de merisoare
  • indulcitor/ miere dupa gust
  • piscoturi
  • gelatina

Branza cu frisca lichida se amesteca foarte bine pana devine o crema, se adauga indulcitorul dupa gust.
Pe fundul paharului se rupe jumatate dintr-un piscot si se pune putin suc de merisoare, dupa care cu o lingura se adauga pe rand crema de branza.
Se prepara gelatina impreuna cu sucul de mure conform instructiunilor de pe plic. La sfarsit se pune gelatina deasupra cremei de branza.

Eu am folosit gelatina rosie care se prepara la rece.




Desertul se tine la frigider.
SHARE

0 comments :

Trimiteți un comentariu